Om mig

Jeg er en rødhåret rappenskralde med skrivekløe.. konstant på kaffe og smøger… siddende ved min pc og blande mig i alt hvad man kan blande sig i.. vov ikke at kommentere mine indlæg med noget shit.. for så blir jeg lidt sur !

Jeg er total 60ér-barn. Mere nøjagtigt fra 68. Og tvilling. Altså af stjernetegn.
Udflagrende, konflikter ofte mellem to sider af samme sag, svinger mellem at være total grå eller spraglende farverig. Rummer både snus-fornuft, seriøsitet, ansvarsbevidsthed og alle de der fine ting man skal være som “voksen”. Men.. .størstedelen af mig, er kæmpe barnlig – grænsende til det pinlige, totalt irrationel, oprørsk og mener ofte at regler KUN er til for alle andre end mig. Det hænder tit at mine unger, og sikkert også mine øvrige nærmeste, er flove over mig =o/
Man får hvad man ser. Jeg duer ikke til pokerfjæs, og alle de der sociale “spil”. Jeg har pisse svært ved at holde kæft, og hader, når jeg ikke har ret.

På mange måder rummer jeg både hundjævlen og englen. Det er seriøst fra den ene yderlighed til den anden. Det eneste jeg kan sige til mit forsvar er, at “som man råber i skoven, får man svar”. Er du sød, så er jeg også sød. Er du dum, er jeg en djævel. – Det lyder pisse selvhøjtideligt. Men det er sjældent det slår fejl. Faktisk ret simpelt.

Det uden sidestykke vigtigste i mit liv er min familie. :

Min datter er fra 93´, og er til sin mors store fortrydelse næsten lige er flyttet hjemmefra – PIV ! Heldigvis bor hun lige over på den anden side. Så jeg ser hende næsten mere end da hun boede hjemme =o) Hun vil – ligeledes til sin mors store fortrydelse – være pædagog. Nej.. fis.. hun vil blive en helt vidunderlig pædagog. Hun har det bare i sig.
Det er bare sådan nogen fandens til arbejdsvilkår. Det er sgu ikke de borgere man har med at gøre, der er problemet, men alle de skide politiske beslutninger, man skal arbejde under, der gør jobbet uholdbart ! Og det har jeg ikke lyst til hun skal udsættes for. (Det var lige et sidespring – og noget af det i HELT sikkert vil komme til at høre meget mere om).
Og gud-hjælpe-mig om tøsen ikke også har fået kørekort. Og købte bil allerede før hun havde kortet ! Se DET var sgu skræmmende ! Hun er en fantastisk billist. Men for fanden, der findes mange idioter i trafikken, hvor hun nu skal være ! .. (Hm.. må vist heller styre de der udbrud lidt til indlæggene)
Min datter ligner sin mor. Både yderst og inderst. Hun er bare noget smukkere og klogere. Jeg er kæmpe stolt af hende. Hun er en stærk pige. Smilende. Sprudlende. Og kan være lige så barnlig som sin mor. Sammen med sin mor. Vi pjatter meget. Griner meget. Og snakker (alt for) meget =o) Min datter er det bedste der nogensinde er hændt mig.

Hjemme har jeg en knægt fra 95´. Perfekt ikk – lige efter bogen – en af hver – er det ikke sådan det skal være ? ;o) Jeg forguder ham. Og knægten ved det sgu godt. For han kører mig rundt på røv og albuer, og får stort set altid sin vilje. Hvis jeg skulle få råbt a ham eller givet ham en skideballe, sidder jeg og tuder bagefter, for det er bare så synd for ham !
Han er lige i den alder, hvor man går i bad i flere timer og har et enormt overforbrug af hårvoks, og af parfumer der kan lugtes i hele huset. Og penge. Knægte i den alder har bare aldrig penge nok. Skulle man få den helt vanvittige idé, at tale fritidsjob med knægten, kigger han bare på mig, som snakkede jeg saudiarabisk.
At fange ham i 10 minutters nærhed er end næsten umulig kunst. Han farer ud og ind af døren. Har altid en milliard aftaler, som han altid skal skynde sig til. “Mor jeg har altså skide travlt !” Standard-bemærkning. Fatter ikke knægten ikke har stress.
Han har intet andet mål her i livet end engang at få et job, der gi´r en god løn. Han har bare ikke helt forstået at det nok, som udgangspunkt, forudsætter at man gider passe sin skole. Det er bare så pisse svært at komme op om morgenen ! Besynderligt nok får han rigtig gode karakter. Han er så hamrende priviligeret, at han bare kommer nemt til alting.
En dag. Måske en dag han finder sin vej. Indtil da vil jeg fortsætte med at forgude ham. Min altid glade, smilende og travle dreng.

Bor ikke sammen med børnenes far (han er lige i nærheden). Tilgengæld lever jeg sammen med min skønne kæreste, som jeg har kendt siden 2005. Der fulgte to fantastiske “papbørn” med i købet. Endnu en pige, som ikke bor hjemme. Hun bor i KBH sammen med sin kæreste, chihuahuaen Peanut og en kat. Der er altid fart på min super aktive papdatter. Hun kan bare alt og gør alt. Lige nu er hun Office manager hos Stagis. Lige før var hun souschef hos Fitness World og blev uddannet fitnessinstruktør. Sætter hun sig noget for, så gør hun det også. Selvom jeg godt ville have beholdt hende hernede, er det nok det bedste der er sket for hende, at hun flyttede til the big city. Hun er bare den dejligste papdatter man overhovedet kan ønske sig.=o)

Ligeledes er der endnu en dejlig knægt, som heldigvis stadig er “under vores vinger”. Han er godt nok 23, men det betyder IKKE han ikke stadig skal nusses =o). Han er intet mindre end verdens 8. vidunder inden for webdesign. ! Han er knusende dygtig. Udover at lave hjemmesider for andre, hjælper han også sin far med firmaets web-butik. Tror han bli´r berømt en dag. Altså knægten. For han kan bare noget andre ikke kan. Og så er han en helt igennem dejlig dreng =o)

Og så har vi akvariefisk. ! =o) Godt nok et lille akvarie vi har, med røde og sorte fisk. Og en tyk hvid en der hedder Snehvide. Ved ikk lige hvad race det er. De er ret søde. Er lidt ked af de ikke kan li at blive kælet. Tilgengæld kan jeg snakke med dem. Helt hundrede ! Det kan jeg !

Vi bor i en kæmpe gammel villa midt i Maribo på Lolland. Vi kan praktisk talt gå rundt i huset alle sammen på samme tid, uden at løbe ind i hinanden. Både fedt og skræmmende. Man ved sgu aldrig hvem der er hjemme, eller om der er nogen hjemme !

Min Kærste har en virksomhed, der forhandler el-artikler. Der arbejder jeg. Som sådan en HR-noget. Jeg er den eneste der laver HR. Så i tankerne kalder jeg mig HR-CHEF. Siger det ikke højt. Når nogen spørger, siger jeg bare HR-medarbejder. Jeg elsker mit job. Det kunne jeg skrive spalte op og spalte ned om, så det vil der givet vis komme meget mere om. Hvis nogen ikke ved det, står HR for “Human ressources”.

I vores fritid tager min Kærste og jeg billeder. Han er en kanon dygtig fotograf. Det syns han bare ikke selv. Han er alt for selvkritisk. Han laver ganske enkelt kunst. Vi elsker at komme rundt i verden i vores autocamper – Futte. Både i Danmark og i Europa. Den er vores fristed. Det er under vores utallige ture med Futte vores billeder er blevet til.
Vores billeder er erotiske. Ikke at forveksle med pornografiske. Vi har en lidenskab for ben, flotte sko, kontraster, farver og.. ja… Drømmen er en dag at udstille dem. Vi har haft 5 billeder med på “Lys over Lolland”, som der faktisk blev solgt. Var lidt stolt =o) Nogle af billederne kan i se på min hjemmeside, som vi løbende udvikler på. (Se under link)

Ellers :

Jeg elsker dyr så hvis du er dum ved dem kan du være sikker på, at jeg er RIGTIG dum ved dig !

 

VELKOMMEN TIL MIN BLOG =o)