Magtliderlige Mona.

Lørdag d. 14.03.2015

- Hvem driver Mona ? Ejeren eller dørmændene ??

  •  Min kæreste måtte ikke komme ind i nat og fejre sin fødselsdag.

Mona er magtliderlig :
Mona lisa

Skræmmende mange mennesker kan ikke håndtere, at have noget at skulle have sagt.

At have en rolle, hvor man har noget at skulle have sagt, udvikler sig for mange til magtliderlighed. En magtliderlighed der udspiller sig utroligt uhensigtsmæssigt, og kan være yderst ødelæggende.
Hitler

Jeg har en fantastisk dejlig hjemmeboende søn på snart 20 år. Med ham følger et stort privilegie af mange unge knægte, der ofte gæster os. Er jo vild med de knægte; føler mig som deres 2. mor, og de er ikke bange for at dele deres oplevelser med mig. På godt og ondt ;O). Vi har haft utallige snakke omkring bordet i havestuen eller i køkkenet i weekenderne om morgenen, efter drengene har været ude og more sig.

En snak der desværre ofte har været gentaget, er om deres dumme oplevelser med byens eneste diskotek – Diskotek Mona. Morgen efter morgen. Og dage op til weekenden, hvor de har planlagt en bytur, har de siddet dybt frustreret og ikke kunnet forstå de ting, som dørmændene på Diskotek Mona har udsat dem for : Uforståelige og uretfærdige karantæner, uretfærdige magtanvendelser, meget grimme ordudvekslinger, urimelige udsmidninger og beskyldninger, kæmpe arrogance og nedladenhed.
Drengene har vendt og drejet situationerne i alle tænkelige retninger, ned til alle tænkelige detaljer i håb om at kunne forstå bare lidt af den adfærd de udsættes for. Uden held. End ikke jeg har kunnet give dem end fornuftig forklaring – Ville gerne – men kan ikke finde den.

Selvfølgelig kan drengene være nogle højtråbende banditter. Selvfølgelig kan de lave ballade. Ret skal være ret. Men deres største skyld, er at være nogle glade drenge, der forstår at more sig.  Og de har enorm retfærdighedssans, og kan sagtens få øje på, når de selv har trådt ved siden af. Og når de gør det, tager de konsekvenserne med rejst pande og uden forsøg på at løbe fra det. Derfor bliver de også det mere frustreret, når de ikke kan få øje på, hvori deres skyld ligger.

Vi har opfordret drengene til, at få en fornuftig snak med både dørmændene og ejeren. Og det har de prøvet – flere gange. Uden at få noget som helst andet ud af det, end mere arrogance og flere ubehagelig oplevelser. Selv min kæreste har prøvet at snakke med ejeren. Og jeg har prøvet. Der er ingen gennemtrængning.

Jeg har snakket meget med din datter om det. Som har arbejdet både på diskoteket – og til sidst kun på Mona Bar, til hun gik på barsel. Selvom hun inderst inde godt kunne se noget af det var helt hen i vejret, har hun jo forsvaret sin arbejdsplads. Hun kunne godt få mig i tvivl nogle gange om, om drengene måske overdrev lidt, og nåhr ja… det kunne jo også være vildt provokerende de knægte.

Uuuhhh…. Hvor har jeg mange gange måtte bide mig selv hårdt i kinden, mens hun arbejdede der, for at holde kæft – har været rasende over forholdene deroppe – men kunne jo ikke sige noget uden at skade min datter. Det er så en helt anden og meget lang historie – Men hvor burde de dog skamme sig. Har aldrig oplevet en arbejdsplads, hvor man behandler noget af sit personale så urimeligt og dybt uprofessionelt, som man gør det på Mona.
Mona medarbejdere

Tilbage til sagen. Har også drøftet tingene meget med min kæreste. For jeg ved godt, jeg holder hånden over drengene og måske ikke altid er så god til at være objektiv. Han har da også nogle gange hentydet til, at det nok har været deres egen skyld. Så jo… gu har jeg været i tvivl. Men jeg har nu altid stolet på drengene, og man kan ikke sætte spørgsmålstegn ved de oplevelser de har haft.

I nat måtte min Kæreste så erkende sig blankt enig med drengene i, at de er totalt hjernedøde, temmelig uintelligente, røv arrogante og magtliderlige – dørmændene på Mona, efter at have oplevet tingene på egen ”krop”.

Min kæreste og en af hans bedste venner fejrede deres fødselsdag sammen i går, sammen med nogle af knægtene fra arbejdet, og et par gamle venner. De havde en fantastisk aften. Først ude og spise lidt god mad. Så hjem hos den anden fødselar og høre god musik og feste lidt. Inden de, som man jo ofte gør, dragede mod byen – først til et par værtshusbesøg, og så mod diskotek Mona. De var selvfølgelig små-fulde, glade og i højt humør.
anim-fest-nytaar-0160

Min Kæreste kan godt være lidt smart, når han er fuld. Så i køen til Diskotek Mona, drillede han dørmændene med, at han altså var VIP, så han havde nogle fortrin. Det var ingen provokation, ikke ballade, bare dril og sjov. Det resulterede bare i, at da det blev hans tur til at komme ind, ville de ikke lukke ham ind. Undskyldningen var, at han lavede ballade, var for fuld, og havde stået tidligere inde i baren og sovet. Flere fra selskabet havde været vidne til min kærestes adfærd hele aftenen, og kunne slet ikke forstå, hvor det nu kom fra. De her ting, som var helt hen i vejret, og at de ikke ville lukke ham ind. De ville heller ikke lukke ham ind, som min kæreste fulgtes med.
dørmand

Min kæreste er nu engang min kæreste. Og Konge over byen. Så det ville han ikke finde sig. Han sagde blot til dørmanden, at det jo var en være gang vrøvl at fyre af, og han skulle flytte sig, for min kæreste skulle ind. Og gik så igen op mod indgangen. Dørmanden greb fat i ham for at forhindre ham i at gå ind. Min kæreste blev vred og sagde til ham, at han ikke skulle røre ham, for så ringede han efter politiet. Dørmanden slap ham da også, men ville stadig ikke lukke ham ind. Ej heller ham han fulgtes med. Ingen af dørmandens argumenter passede ifølge vidner. Min kæreste havde ikke lavet ballade, han var ikke mere fuld end han både kunne stå og gå lige, og han havde ikke stået og sovet i baren tidligere. Og ind – det ville han.

Det fik så dørmanden til at ringe efter politiet. Hvad han har sagt for at få dem til at komme, ved kun Guderne. For de kom. Der skal ellers meget til. Så jeg forstår det slet ikke. Betjenten der dukkede op, blev da også noget forvirret, for min kæreste var jo ganske skikkelig. Og selvom de truede med at køre ham i detentionen i Næstved, vidste de godt, at det ikke helt holdt. For der var jo ikke rigtig noget belæg for at gøre det. Og dørmandens argumenter holdt ikke. Betjenten blev bare mere forvirret og endte med at sætte sig over i den bil, han var kommet i.
Politi

Det endte med at ham, som min kæreste fulgtes med, sagde til min kæreste, at de lige så godt kunne gå hjem. For ind kom de ikke, og det blev lidt kedeligt, at sidde derude på trappen, uden at komme nogen vegne med noget.

Det er jo en tragikomisk historie. Min kæreste kunne jo ikke helt lade være med at grine, da han fortalte historien. Men samtidig føler han sig dybt forurettet. Hvad fanden er dog også det for en opførsel. ???
Dørmænd aber

Jeg fatter ganske enkelt ingenting. Har slet ikke hjernekapacitet til at få det til at hænge sammen. Hvordan fanden kan man drive en forretning, når man ikke lukker de folk ind der gerne vil bruge lidt penge derinde. ? Altså… man kommer ikke ind, hvis man har karantæne, hvis man er på stoffer, hvis man er provokerende og trækker op til ballade og slagsmål. Det er såmænd forståeligt nok. Men hvis man heller ikke kommer ind bare fordi man er fuld og har det skide sjovt, hvem fanden kan så komme ind ???
Skør adfærd

Apropos karantæne. Det skal man selvfølgelig have hvis den er berettiget. Men hvis der findes 3 bøger, med navne på de karantæne-ramte, hvor af den ene er dørmændenes hemmelige bog, og de ikke er synkroniseret, så en uvidende bartender kan servere for en karantæneramt, som så bare får udvidet sin karantæne, af en dørmand, som har ham stående i sin bog, hvor fanden er vi så henne ?? Og hvis en karantæneramt kan smile lidt til dørmanden og stikke ham en 500-lap i hånden, og så komme ind alligevel, er det jo til at lukke op og skide i. Skal lige understrege, at det sidste er ”rygter” som kommer fra dem, der har kunnet betale sig ind – hvilket efter sigende, skulle være sket nogle gange.

Suma sumarum, er at min voksne kæreste ”endelig” fik oplevet, hvad de her frustrerede knægte har oplevet utallige gange. At blive mødt af uintelligente, arrogante, flabede, løgnagtige og ikke mindst magtliderlige dørmænd, der slet ikke kan administrere og håndtere deres hverv.

En dørmand SKAL kunne skelne mellem alvor og sjov. En dørmand SKAL kunne lukke ørerne for dril og sjov. En dørmand SKAL kunne håndtere fulde mennesker. En dørmand skal faktisk have præcis de samme egenskaber som politiet og kunne være både psykologiske og pædagogiske. Ikke magtliderlige og arrogante – og mage til uduelig dørmænd skal man lede længe efter i landet.
Radiserne.
Og ejeren tør ikke sige noget, selv om det i sidste ende kan være altødelæggende for hans forretning. Gad vide hvem der driver Mona – ejeren eller dørmændene ???
Mona lisa Synd at hendes skønhed skal tilsmudses af dumhed.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>