Smukke unge mennesker.

Lørdag d. 20.09.14

Min Guddommelig søn holder LAN. Han er 19 år ;o) Min elskede Guddommelig søn. Jep.. han er det tætteste man kommer på en GUD i menneske-krop og han er MIN søn <3 Han kan kører mig rundt på røv og albuer. Få mig til stort set alt – Kører gladelig landet rundt på alle tider af døgnet for at hente ham, han får mine sidste penge, min bil omtaler han som hans bil, går hans ting i stykker, skal jeg nok få det lavet, ellers køber jeg ham bare noget nyt – han er snot forkælet. Han roder og sviner over alt, larmer ind imellem temmelig meget, smider sine ting væk – nøgler, tøj, mobiler og you name it, og får ofte lavet noget rigtig lort for sig selv. Han vender op og ned på dag og nat, drikker sig i perioder fra sans og samling, begiver sig ud på nogle eventyr, der er ret ugennemtænkte, og ender ofte et sted, hvor han skriver – send flere penge. Han har givet anledning til mange søvnløse nætter. Det vildeste han har gennemført er folkeskolens 9.kl. Han har prøvet utallige ting, som han på en eller anden måde, nok skal få lavet ged i, så han ikke gennemfører. Han er stadig Guddommelig.
20130612_194015

Jeg er snothamrende forelsket i ham. I hans personlighed, i det menneske han er. Han er glad. Min søn er næsten altid glad. Elsker når hans smil, og sprudler over, når han griner. Han er elskelig, kærlig, hjertelig, ærlig, har et gennemført godt hjerte og er autentisk. Han er en af de mest autentiske mennesker jeg kender. Han LEVER. LIGE NU. Og vil man have et ærligt svar skal man bare gå til min søn. <3

Med sådan en guddommelig søn, følger en masse skønne unge mennesker. Nogle af dem sidder lige nu, og holder LAN. Har de gjort siden i aftes.

De er 9 knægte, der stort set har holdt sammen siden børnehaven og børnehaveklassen og de tidligste skoleår. Og med årene er der kommet en del tilløbere til andre steder fra. De er altid kommet i vores hjem. Og gør det til min store taknemmelighed stadig. <3
Naturskolen_091
IMG_6967
24259_1430961020038_1413255034_31171931_7634094_n
Jeg er VILD med de drenge. Har ofte været totalt gal i skralden på dem, skældt dem hæder og ære fuld, bandet dem langt væk – Men hold kæft, hvor er jeg vild med de drenge, og jeg vil gå uendeligt langt for dem <3

Gennem hele deres skoletid, har der altid været ballade, hvor de har været. Det kan ikke tælles på 2 hænder, hvor mange gange nogle af  os forældre, har siddet til møde hos inspektøren, fordi vores knægte – igen – havde lavet drengestreger. Det kan ikke tælles på 2 hænder, hvor mange køkkenmøder, nogle af os forældre har holdt både selv og med drengene. Vi gjorde vores ypperste, for at sige og gøre, det der nu forventes man siger og gør som forældre – selvom vi samtidig forsvarede dem, fordi vi VED de er nogle gode drenge. Jeg kunne blive så kæmpe frustreret nogle gange, fordi det bare føltes som om, at de havde fået stemplet BALLADE lige midt i panden, så de til sidst måtte stå skoleret uanset, hvordan tingene hang sammen, hvem der nu havde gjort hvad. Om de reelt havde lavet balladen eller ej, og hvordan tingene hang sammen, betød mindre – Der stod jo BALLADE over hele hovedet på dem.

Det var som om, at allerede fra dengang de var små knægte, var det forbudt at være GLAD, SPRUDLENDE, FULD AF ENERGI og egentlig bare have en god portion selvtillid. Når de gik denne her samlet flok på gaden og var GLADE og LEVENDE, var de pludselig en bande ??? Janteloven bragede højlydt ! “Du må ikke blive set. Du må ikke blive hørt, du skal ikke tro du er noget”. Det er som om, der bare ikke var plads til de har kæmpe glade drenge, med et kæmpe godt sammenhold – jo de lavede drengestreger – masser af drengestreger. Alt det drenge SKAL gøre ! Men det var GLADE ! De gjorde det smil, sjov, fis og ballade og aldrig for at skade nogen.

Puha.. jeg har grædt mange tårer for de drenge, fordi jeg syns verden har behandlet dem dybt uretfærdigt. Men tænk sig drengene er stadig glade !!! De er 18, 19 og 20 år. Og stadig lige glade. Selvom det siden de var knægte er blevet slået i hovedet med janteloven ! Selvom de har mødt en masse uretfærdighed – så er de stadig glade. Også selvom de STADIG konstant bliver banket i hovedet med Jantelov, fordomme, fordømmelser.Jeg er jo ikke helt dum. De kan stadig kører mig rundt på røv og albuer. De er stor-charmører, ved godt, hvad vi mødre falder for. Og kan de tage røven på os, så gør de det. Og ja det laver sgu noget rigtig lort nogle gange. Men for helvede altså.

Jeg ville sådan ønske verden kunne se dem gennem mine øjne. SE dem. SE deres store hjerter, SE deres glæde, SE dem som de mennesker de er ! GODE mennesker, GODE drenge, med en kæmpe værdi, som er ved at uddø i verden – SAMMENHOLD og VENSKAB på godt og ondt. Eller bare se deres GLÆDEN og SPRUDLEN. 🙂

De her handler ikke kun om “mine” drenge. Men om, at hvis vi alle ville blive bedre til at se under det umiddelbare, se gennem “balladen”, droppe janteloven, give plads til hinanden, ville vi få beriget vores liv med en masse smukke unge mennesker, og måske blive bedre til at skabe en plads til alle deres forskelligheder i vores samfund.

Jeg ønsker, håber og beder til de hele resten af mit liv, stadig vil fylde mit hjem med deres glæde, deres charme, deres autensitet,og alle deres drengestreger. Elsker jer drenge <3
198937_1839481394378_1460836185_1957295_5256969_n
168981_1883514887023_1215872140_32310853_4863348_n
167818_1883513126979_1215872140_32310847_4601962_n

133A2146
163399_1785846485374_1215872140_32094081_5886035_n

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *