Syndebukke og samfundsmanipulation !

Lørdag d. 9. november 2013

Med fare for at blive meget ensom, bliver jeg simpelthen nød til at komme af med det nu. Hvad fanden er det for noget ! Vi er mere bange for Faderhuset, end vi er for muslimer !!! Det er politisk ukorrekt at køre medieheksejagt på de indvandrere, som fordærver vores land (og det betyder ikke at jeg mener at ALLE indvandrere opfører sig dårligt !) – for så bliver man DØMT for racisme. Folk forarges, når man på FB understreger sin nationalitetsfølelse og tilkendegiver et ønske om, at bevare den. Men det er helt korrekt at køre mediejagt, på noget så uskadeligt som Faderhuset !

Hvad fanden er det vi er så bange for ? Hvad er det lige Faderhuset kan gøre os ? De kan sgu da kun, som alle andre mennesker, gøre skade på dem, som ønsker at blive “skadet” !

Det er meget ulig mig, at gå i kamp FOR Faderhuset. Har fordømt dem. Hadet dem. I sær efter datterens bog : “Ondskab”. Jeg slubrede den i mig råt for usødet, og ønskede Faderhuset lodret ned i Helvede ! Men .. for fanden da altså. En ung knægt lærte mig, at der ALTID er to sider af samme sag. Jeg falder stadig i, og lader mig let påvirke af det umiddelbare. Men knægten har givet mig stof til eftertanke. Derfor satte jeg mig ned og søgte på informationer om Faderhuset, og så en hel del af de dokumentarprogrammer, der er lavet. Og jo mere jeg ser, jo mere føler jeg banket tilbage til middelalderen. Vi mangler bare at brænde Ruth på bålet på torvet Lørdag formiddag.

Det her handler i virkeligheden ikke om Faderhuset. Det handler om, at vi har så fandens meget brug for syndebukke i vores samfund. Rockere, rockerrelaterede og Faderhuset har lige nu Stjernestatus, som samfundsfjender nr. 1. !

Fantastisk – for så kan samfundets virkelig fjender arbejde uforstyrret ! For helvede altså ! Vågn dog nu for fanden op derude !!

Ingen kan skade os mere end vi selv tillader det ! Lidt endnu !! Men sandt nok er der ikke meget tid tilbage, før vi har Kinesiske tilstande i Danmark ! Vi tænker sgu ikke længere selv ! Det har vi medierne til at gøre for os ! Det er sgu altid lettere at kaste den stinkende lort over på alle andre, fremfor at fjerne den fra egen gadedør først ! Det være sig gældende helt nede fra det enkelte individ til toppen af samfundet !

Vi bliver endnu ikke fængslet for vores politiske synspunkter. Men.. hm.. vi er allerede godt i gang med at tilpasse vores lovgivning til at smide alle i brummen, der skiller sig ud fra normen, og lade det virkelig skurke gå fri ! Vi er tilbage til lørdagsunderholdningen på torvet til lynchning af samfundets udskudte og stemplede i weekendaviserne !

Endnu engang. Jeg er rystet over, vi er mere bange for Faderhuset, end vi er for de muslimer, der ønsker at skifte dansk kultur ud med muslimsk, tage mange hundrede års traditioner fra os, for at indføre egne traditioner. Traditioner og kultur fra det land, som selvsamme mennesker er flygtet fra !!!! Jeg vil ENDNU engang understrege – Jeg er IKKE racist – kender mange skønne mennesker af anden etnisk herkomst (og mange af dem laver fandens god mad og kager ! ) Siden mine børn er små, har vi haft alle mulige skønne unger af alle herkomster farende rundt i vores hjem, og har det stadig. Kender mange af anden etnisk herkomst, som fungere fremragende og er en stor gevinst for vores samfund.

Jeg er bare indædt rasende på folk, der ikke kan opføre sig ordentligt. Uanset hvad hudfarve eller baggrund man har ! Men DANSKERE er DANSKERE ! ! Vi SKAL løse vores egne problemer og har rigeligt at gøre med at få styr på vores egne ballademagere ! Vi behøver ikke yderligere byrder udefra. Kan man ikke opføre sig ordentligt som gæst i landet eller udenlandsk tilflytter, skal man skride tilbage, hvor man kom fra !! Er man racist for at sige det, så ER jeg fanme nok Danmarks største racist !!!

Det var lige et lille “racistisk” sidespring og surt opstød. Og et samsurium af frustrerende følelser i røven på det kommende kommunevalg, og alt muligt andet af samfundets fuldstændig uforståelige handlinger. Fatter ingenting mere. Er bare skræmt og rystet.

Suma sumarum er : Prøv nu at luk øjnene op for samfundets virkelige fjender, og lad være med at bruge alle de ressourcer på magthavernes afledningsmanøvre. Vi falder lige i med begge ben. Hver gang !
manipulation 3
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *