Strafbart at løbe fra valgløfter !

Lørdag d. 9. november.

DET BURDE VÆRE STRAFBART AT LØBE FRA VALGLØFTER !

Nu er der sgu snart valg. Igen. Denne gang Kommune valg.
Dagene er kommet, hvor man fra morgen til aften sidder og ryster på hovedet af politikkerne og bliver mere vildledt end vejledt. Man kan ikke gå uden for en dør uden at få smidt et hav af billeder i hovedet, af Kommunens fremtidige magthavere.

Man kan ikke åbne radioen eller avisen eller pcén uden det handler om politik. Hvad skal vi bruge det til ? Det er jo i sidste ene løgn på løgn, alt det vi bliver fyldt med.

For 20 år siden, var jeg indædt politisk aktiv og meget bevidst om mine standpunkter, og tvivlede ikke et øjeblik på, at jeg satte mit kryds, hvor jeg vidste de ville kæmpe, for det jeg stod for. Der var tydelige politiske skel mellem partierne, og man var ikke i tvivl om, hvem der stod for hvad. For 20 år siden kunne jeg ikke drømme om, ikke at stemme.

I dag ligner alle partier hinanden. Der er ingen Patriarker. Ingen skel. Det er en stor gråzone, som fylder os med det, de tror, vi gerne vil høre, blot for at indgå en masse kompromisser, der strider stik mod deres løfter og oplyste politik, når der gås i aktion.
Valgløfter

Tror jeg opretter et nyt parti : Sofavælgerpartiet ! For det er der jeg er. Jeg aner ikke, hvor jeg vil sætte mit kryds. For jeg stoler ikke på nogen af dem over en dørtærskel.

Hvordan kommer vil tilbage til græsrodsbevægelsernes indflydelse ? Til dengang hvor folk lidenskabeligt kæmpede for en tydelig sag.? Til dengang, vi vidste, hvad vi stemte på, og var trygge, for vi vidste, hvad der kom, med det kryds vi satte. Uanset om det var fra højre eller venstre.

I mit hoved er der kun to muligheder :
– Ikke at stemme og blive sofavælger.
AT INDFØRE STRAF FOR AT LØBE FRA VALGLØFTER !!
Sur mor
Justice1

Foretrækker helt sikkert sidstnævnte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *